Reclame

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Heeft u een speciale actie die u snel onder de aandacht wilt brengen? Wilt u meer mensen naar uw website leiden? Onze luisteraars kunnen uw klanten worden. Neem contact met ons op om de advertentietarieven te ontvangen.

JOUW SPOT OP DE RADIO? DIT GAAN WE DOEN.

Afspraken
We bedenken met u de juiste strategie om uw doelen te bereiken, binnen uw budget. We bepalen samen de looptijd van uw campagne.

Brainstorm
We denken samen na over een radiospot die in het hoofd blijft hangen. Deze moet juiste gevoelens opwekken voor uw merk.

Productiehuis
Als de tekst klaar is, wordt de reclamestem gekozen uit een databank van 40 stemmen. Het productiehuis zorgt voor de afwerking van uw radiospot.

Planning
Wanneer de radiospot is afgewerkt, plannen wij deze in de uitzendingen. Jouw spot weerklinkt in onze regio!

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Autoparts Plus Coppens“We zijn heel tevreden over de manier waarop ZRO onze zaak in het gehoor brengt. De campagnes werken erg doeltreffend. We geven 9,5/10 als we de respons met een score mogen uitdrukken!”, zegt Diederik Coppens van Autoparts Plus Coppens uit Wachtebeke.

De Bokx-Wijffels Juwelier“Er is steeds een perfecte samenwerking tussen ZRO en de ondernemers in de kanaalzone”, vertelt Catharina De Bokx van Juwelier De Bokx-Wijffels uit Sas Van Gent.

Sint-Jan-Baptist – psychiatrisch centrum“Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Geregeld hoorden we de spot passeren op de werkvloer. We hopen in de toekomst nog met jullie te kunnen samenwerken!”, zegt Sam De Windt, communicatiemedewerker bij PC Sint-Jan Baptist uit Zelzate.