Radio ZRO

Af en toe regen of een bui.

Vandaag, maandag 25 oktober, wordt een overwegend zwaar bewolkte dag. Een ganse dag gaan droge periodes afwisselen met regen en buien. Deze laatste worden talrijker en intenser in de namiddag. De zuidwestelijke wind wordt een ganse dag matig. De temperatuur loopt op naar 14 graden zijnde de temperatuur waarop we vandaag normaal recht hebben.

Vorig jaar werd het na een nacht van 11,1graden overdag 12,7 graden en viel er 2,4 mm regen.

Komende nacht blijft het zwaar bewolkt en blijven buien met onweer mogelijk. Bij een matige zuidwestelijke wind daalt de temperatuur slechts naar 9 graden.

Dinsdag tot en met vrijdag wordt het droog weer en komt de zon er meer en meer aan te pas. Donderdag en vrijdag kunnen zelfs zeer zonnige dagen worden. De wind is overwegend matig en komt uit het zuidwesten. De temperatuur blijft zacht met gemiddeld 14 graden met uitschieters tot 16 graden op donderdag en vrijdag.

Daarna start vanaf zaterdag een meer wisselvallige periode. De temperatuur van 14 graden tijdens het weekend daalt daarna snel naar een niveau van 10 graden in de eerste week van november. Dus gewoon een verderzetting van de herfst waarbij alleen de kans op nachtvorst stilaan groter wordt.

Een aangename maandag gewenst en de paraplu is vandaag een goede vriend.

Sponsor: Kantoor DPV