Assenede organiseert klimaatdag

Op zaterdag 18 mei is gemeenschapscentrum Bass’Cul in Bassevelde het decor voor een klimaatavond.Je kan er onder andere gaan kijken naar Klimaatbetoog, de stand-up tragedy van Nic Balthazar. Daarnaast kan je er kennismaken met het Voedselteam, autodelen, de Meetjeslandse klimaatwedstrijd, klimaatvriendelijk wonen,…. Te veel om niet langs te komen.

Wie liever een frisse neus haalt kan ’s middags deel nemen aan een gegidste klimaatwandeling door de Oosteeklose bossen.Assenede slaagt erin om een goed gevuld klimaatprogramma. op punt te stellen.

Programma:

14.00 – 16.00 uur: Gegidste klimaatwandeling in de Oosteeklose bossen. Afspraak om 14.00 uur stipt aan het infobord van ANB ter hoogte van het kruispunt Antwerpse Heirweg en Slingerij.19.00 uur: Start Klimaatavond in Bass’Cul

19.10 uur: Klimaatbetoog, stand-up tragedy van Nic Balthazar in de traditie van Al Gore.

20.00 uur: Voorstelling Klimaatplan

20.20 uur: Huldiging Klimaatflandriens

20.45 uur: Maak kennis met het Voedselteam, autodelen, Meetjeslandse klimaatwedstrijd, klimaatbestendige tuinen, klimaatvriendelijk wonen, groepsaankoop zonnepanelen…en nog zoveel meer!

21.45. uur: Klimaatbeurs

Locatie: Bass’Cul, Dorp 48, 9968 Bassevelde. Gratis en inschrijven is niet nodig! Info: Klimaatambtenaar, 09 218 19 23 , klimaat@assenede.be