Assenede stelt Sofie Van Waes aan als coronacoördinator

Met Sofie Van Waes heeft de gemeente Assenede een eigen coronacoördinator aangesteld.  Sofie zal samen met handelaars, verenigingsleven en horeca een relanceplan uitwerken om de gevolgen van de coronacrisis in Assenede zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd wil Sofie onze gemeente extra impulsen geven om Assenede en zijn bruisende gemeenschap blijvend op de kaart te zetten.

Noden in kaart brengen

Haar eerste opdracht zal er in bestaan alle noden in kaart te brengen. Daarom zit ze deze week al meteen samen met de Adviesraad Lokale Economie (ALEA) en de horeca-uitbaters. Later komt ook het verenigingsleven aanbod. Daarna begint Sofie meteen met het uitwerken van een corona-relanceplan.

Geen onbekende

Sofie is geen onbekend gezicht binnen de gemeentelijke administratie. Zo is ze momenteel actief als cultuurbeleidscoördinator en verantwoordelijke voor de dienst toerisme. Sofie kent het handelsapparaat en het verenigingsleven dan ook erg goed. Mensen die Sofie Van Waes willen bereiken, kunnen dat elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur via 09 218 78 96 of corona@assenede.be