Beweging.net en CD&V Zelzate steunen vzw De Bolster

Op 21 december 2019 werd, in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel, de 20ste Solidariteitskerstmarkt in Zelzate georganiseerd in De Kring door Beweging.net.

Op deze Kerstmarkt werden allerlei producten verkocht door de CD&V-afdeling Zelzate waarbij men de opbrengst aan vzw De Bolster Zwalm schonk. Deze vzw is een voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking of met een niet-aangeboren hersenletsel.

CD&V Zelzate en Beweging.net schonken op 23 januari een cheque van 500 euro aan vzw De Bolster in Zwalm.  “We gaan ervan uit dat ze onze steun goed kan gebruiken,” zeggen Luc De Vos en Rik Laureys.  “Zeker naar patiënten toe voor een verdere uitbreiding op verschillende gebieden, gezondheidszorg, aanbod activiteiten buitenshuis en of binnenshuis enz…! Daarvoor zetten wij ons graag in allemaal!”


Naast de opbrengt van de alternatieve kerstmarkt in De Kring werd ook die van de kerstmarkt in LDC De Kastanje geschonken. Goed voor een mooi rond bedrag van 500 euro. “Centjes die zeer goed besteed zullen worden”, klinkt het bij vzw De Bolster.

foto © Vivien De Baets