Radio ZRO

Bewolking en later meer zon

Vandaag, maandag 01 augustus, start met veel bewolking. De kans op een buitje is bijna te verwaarlozen. In de loop van de namiddag nemen de opklaringen toe van uit het noorden. De temperatuur loopt op naar een zomerse 25 graden en dat is iets meer dan de 24,8 graden waarop we vandaag normaal recht hebben. De wind komt zwak uit noordelijke richting of wordt veranderlijk in de namiddag.

Vorig jaar werd het na een nacht van 14,1 graden overdag 19,7 graden en viel er 6,7 mm regen.

Komende nacht gaat overwegend sterrenklaar verlopen en daalt de temperatuur naar 16 graden bij een naar het oosten gedraaide zwakke wind.

Dinsdag gaan wolken en zon elkaar aflossen en stijgt de temperatuur naar 28 graden bij een zwakke tot matige zuidwestelijke wind.

Woensdag wordt de warmste dag van de week met veel zon en benaderen of overschrijden we de tropische grens van 30 graden..

Donderdag wordt de warmte in de loop van de dag verdreven door onweer. De temperatuur loopt voor het onweer nog op naar 28 graden om na het onweer een vijftal graden te verliezen.

Vrijdag en zaterdag worden droge dagen met een afwisseling van zon en wolken en valt de temperatuur terug naar 23 graden.

Vanaf zondag zijn we dan terug vertrokken voor zomers weer met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. De kans op een verkwikkende regenbui is bijna onbestaande. Deze periode kan aanhouden tot en met maandag 15 augustus.

Een gezellige en aangename marktdag gewenst.

Categorieën

Archieven