Radio ZRO

Buien.

Vandaag, dinsdag 04 januari, blijft het niet droog. In de voormiddag blijft het grijs met af en toe kans op wat lichte regen. Na de middag komen er van uit het noorden soms pittige buien opzetten. Deze worden echter afgewisseld met opklaringen. De temperatuur van 8 graden daalt in de namiddag naar ongeveer 5 graden. De zuidwestelijke wind ruimt naar het noordwesten en wordt matig.

Vorig jaar werd het na een nacht van 2,6 graden overdag 3,6 graden en viel er 1,3 mm regen.

Komende nacht wordt het droog en zijn er brede opklaringen waarin de temperatuur kan dalen naar 2 graden. De noordwestelijke wind krimpt naar het westen en neemt toe naar vrij krachtig.

Woensdag blijft het overwegend bewolkt en gaan er enkele buien vallen, mogelijks met korrelhagel en onweer. De temperatuur blijft steken op 6 graden en de west tot noordwestelijke wind wordt vrij krachtig tot krachtig.

Donderdag en vrijdag worden zeer frisse dagen met gemiddeld 5 graden. Blijft het donderdag zo goed als droog dan krijgen we vrijdag enkele winterse buien over ons heen bij een matige zuidwestelijke wind.

Het weekend verloopt met 6 graden iets zachter doch op beide dagen gaan er buien vallen.

Maandag tot en met het midden van volgende week trekker er alle dagen regenzones over bij een tot 8 graden gestegen temperatuur.

Daarna volgt dan tot het midden van de maand een licht wisselvallige periode waarin droge dagen gaan afwisselen met buiige dagen. Met gemiddeld 5 graden blijft de temperatuur op bijna normaal niveau.

De winter, die gisteren dichtbij leek te komen, is terug naar af.

Een veilige en rustige dinsdag gewenst.

Categorieën

Archieven