Radio ZRO

Buiige regen.

Vandaag, woensdag 06 oktober, start met veel regen. Deze zal later op de dag overgaan in buien. De zuidwestelijke wind is momenteel nog vrij rustig. In de loop van de voormiddag kan hij echter nog aanwakkeren tot vrij krachtig of krachtig. De rukwinden kunnen pieken tot 80 km/uur. De temperatuur loopt op naar 15 graden of iets lager dan de 16,3 graden waarop we vandaag normaal recht hebben.

Vorig jaar werd het na een nacht van 11,6 graden overdag 16,6 graden en viel er 5 mm regen.

Komende nacht blijft de bewolking overheersen met nog een kleine kans op een lichte bui. De temperatuur daalt slechts naar 12 graden en de westelijke wind wordt zwak tot matig.

Donderdag start grijs doch in de loop van de dag worden enkele opklaringen mogelijk. Bij een zwakke zuidoostelijke wind wordt het 16 graden.

Vrijdag tot en met zondag worden droge dagen met een afwisseling van zon en wolken. De temperatuur schommelt rond de 16 graden.

Maandag mogen we ons aan een paar buien verwachten bij 15 graden terwijl het dinsdag regenachtig wordt bij slechts 12 graden. Daarna volgt dan een drogere periode waarin de temperatuur gaat schommelen rond de 13 graden.

Een aangename en rustige woensdag gewenst.