Radio ZRO

Enkele buien.

Vandaag, donderdag 20 januari, gaan droge periodes afwisselen met zwaar bewolkte periodes waarin enkele buien voorkomen. De buien vallen overwegend als regen, al is wat hagel of zijn enkele natte sneeuwvlokken niet uitgesloten. Tussen de buien door is er af en toe plaats voor de zon. De temperatuur loopt op naar 6 graden bij een matige tot vrij krachtige noordwestelijke wind. Normaal hebben we vandaag recht op 8,1 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 7,3 graden overdag 11,6 graden en bleef het droog.

Komende nacht wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. Een enkele winterse bui blijft mogelijk. De noordwestelijke wind neemt af naar zwak tot matig en de temperatuur zakt naar 2 graden.

Vrijdag krijgt de zon meer plaats dan vandaag al kan er uit de bewolking nog een zeldzame bui vallen. Met 7 graden wordt het iets zachter en de noordwestelijke tot westelijke wind wordt matig.

Het weekend gaat grijs maar droog verlopen met een temperatuur van gemiddeld 7 graden.

Vanaf maandag tot en met het einde van de maand krijgen we een vervolg van het grijze, saaie en sombere weer. Het wordt overwegend droog al is wat lichte motregen niet geheel uit te sluiten. De temperatuur gaat gemiddeld schommelen rond de 6 graden.

Vanaf aanvang februari stijgt de kans op neerslag en komt er ook meer beweging in het weer. Hierdoor stijgt ook de kans op wat zon tussen de regen en de buien door. De temperatuur blijft steken op gemiddeld 6 graden.

Kortom nog geen winter in het vooruitzicht maar alleen saai en troosteloos weer zonder karakter. Het wordt dus waarschijnlijk een horrorwinter voor de echte winterliefhebbers.

Een aangename en rustige donderdag gewenst en houdt het safe daar de familie van omikron nog steeds vervelend aanwezig is.

Categorieën

Archieven