Radio ZRO

Enkele uren regen na de middag

Vandaag, woensdag 23 november, wordt een dag met drie gezichten. De dag start met mooie brede opklaringen die in de loop van de voormiddag snel gevolgd worden door een toename van de bewolking. Vanaf het middaguur gaat het enkele uren matig regenen. Deze regen wordt dan gevolgd door brede opklaringen. Bij een matige tot vrij krachtige zuidelijke wind stijgt de temperatuur naar een zachte 9 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 8,8 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 0,1 graden overdag 8,6 graden en bleef het droog.

Komende nacht stijgt de kans op enkele buien die gepaard kunnen gaan met een donderslag. Bij een matige tot vrij krachtige zuidwestelijke wind daalt de temperatuur naar 7 graden.

Donderdag moeten mooie opklaringen in de loop van de dag plaats maken voor veel hoge bewolking. Het blijft echter droog en bij een matige en naar de avond toe vrij krachtige zuidelijke wind wordt het een zeer zachte 11 graden. In de nacht naar vrijdag toe volgt dan een nieuwe regenzone.

Gaan er vrijdag nog enkele buien vallen dan wordt het zaterdag een grijze doch droge dag. Zondag tot en met volgende week dinsdag wordt het wisselvallig met elke dag enkele buien. De ganse periode gaat de temperatuur rond de 10 graden schommelen.

Volgende week woensdag start dan een bijna volledig droge periode die gaat aanhouden tot en met woensdag 07 december. De temperatuur van 9 graden op woensdag valt dan al snel terug naar gemiddeld 5 graden. De nachten worden een stuk kouder en de kans op nachtvorst neemt toe.

Een mooie woensdag gewenst.

Categorieën

Archieven