Radio ZRO

Grijs met enkele lichte buitjes

Vandaag, donderdag 26 januari, wordt het in de loop van de voormiddag droog en kunnen er enkele opklaringen verschijnen. In de loop van de namiddag wordt het terug grijs en kunnen er enkele lichte regenbuitjes vallen. De temperatuur loopt langzaam op naar 6 graden bij een matige noordelijke wind. Normaal hebben we vandaag recht op 5,1 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 2,4 graden overdag 5 graden en bleef het droog.

Komende nacht kan het af en toe licht motregenen waarbij de temperatuur zakt naar 1 graad. De noordelijke wind blijft matig doorwaaien en ruimt naar het noordoosten.

Vrijdag blijft het grijs met af en toe wat motregen. De noordoostelijke wind blijft matig waarbij de temperatuur halt maakt bij 4 graden.

Zaterdag en zondag blijven de wolken overheersen en worden opklaringen een grote uitzondering. Op beide dagen kan er wat lichte motregen vallen. Wordt het zaterdag 4 graden dan wordt het op zondag iets zachter met 6 graden.

Vanaf volgende week maandag volgt dan tot en met donderdag 09 februari een licht wisselvallige periode. Op de meeste dagen mogen we ons aan regen verwachten. Aan grote neerslaghoeveelheden moeten we  echter niet denken. De temperatuur gaat rond de 7 graden schommelen en van nachtvorst is dan voorlopig geen sprake.

Echte winterse perikelen zijn dan ook, tot het einde van deze periode, niet te vrezen.

Een rustige donderdag gewenst.

Categorieën

Archieven