Radio ZRO

Grijs met lichte regen.

Vandaag, zaterdag 11 september, wordt het een overwegend grijze dag. Zeker deze voormiddag is het weer gevoelig voor wat lichte regen. In de namiddag behoort een lichte bui nog steeds tot de mogelijkheden. Met 20 graden wordt de temperatuur lager dan de 21,3 graden waarop we vandaag normaal recht hebben. De zuidwestelijke blijft een ganse dag matig waaien.

Vorig jaar werd het na een nacht van 9 graden overdag 22,3 graden en bleef het droog.

Komende nacht vergroot de kans op opklaringen waarin zich mist of dichte nevel kan ontwikkelen. De temperatuur daalt slechts naar 15 graden.

Zondag start met mist of ochtendgrijs. Het wordt terug overwegend grijs weer met een kleine kans op enkele lichte buitjes. Met 20 graden en een matige wind ruimend van zuidwest naar noordwest moeten we tevreden zijn.

Maandag wordt een droge dag met opklaringen. De temperatuur haalt de 21 graden bij een zwakke wind uit oostelijke richtingen.

Dinsdag en woensdag stijgt de temperatuur naar gemiddeld 22 graden. Het wordt flink onstabiel met kans op pittig onweer.

Vanaf woensdag start dan een periode van licht wisselvallig weer. Droge dagen gaan afwisselen met dagen met wat neerslag. De droge dagen gaan echter in de meerderheid zijn. Met gemiddeld 20 graden blijft de temperatuur op niveau.

Een fijne en gezellige zaterdag gewenst.

Voor de kinderen zijn er dit weekend de Doing Dagen op de school De Krekel.