Radio ZRO

IBO Oosteeklo verhuist tijdelijk naar jeugd- en sportdomein Ter Walle

Het Initiatief Buitenschoolse Opvang van Oosteeklo verhuist tijdelijk naar de cafetaria van jeugd- en sportdomein Ter Walle. Er worden vanaf maandag brandveiligheidswerken uitgevoerd aan de IBO-gebouwen aan de Ertveldsesteenweg.
De IBO-personeelsleden waren een hele week druk in de weer om alle materiaal en spullen over te brengen van de ene locatie naar de andere. Ondertussen werd de cafetaria van jeugd- en sportdomein Ter Walle in de Stroomstraat gezellig en kindvriendelijk ingericht, met behoud van de ondertussen befaamde coronabubbels. De binnenruimtes van Ter Walle lenen zich perfect voor activiteiten, bij mooi weer is er bovendien de leuke avontuurlijke buitenspeeltuin van het jeugd- en sportdomein.

Kinderen die gebruik maken van het IBO worden elke dag onder begeleiding van en naar school gebracht. De werken aan het IBO-gebouw aan de Ertveldesteenweg moeten klaar zijn rond 18 december. Die dag staat ook de verhuis naar de Ertveldsesteenweg gepland. Dat betekent dat de kinderen tegen de kerstvakantie terug moeten kunnen zijn in hun vertrouwde IBO-gebouw.