Radio ZRO

KVV pakt met opvallende testspeler punt tegen Eendracht Aalst

Hakim Boucheta speelde telkens één helft, hij mag één maand meetesten.

Zaterdag speelde KVV zijn tweede voorbereidingswedstrijd van het seizoen, thuis tegen reeksgenoot Eendracht Aalst. Aan de rust stond het 1-0, na de koffie maakten de bezoekers verdiend gelijk.

Na de ruime 1-6 overwinning afgelopen woensdag speelde KVV zaterdag, voor de spelersvoorstelling, thuis tegen Eendracht Aalst. De eens zo geroemde grootheid uit het Belgische voetbal zit nu in dezelfde reeks van KVV. Beide ploegen maakten aanspraak op één helft, de 1-1 was dan ook logisch.

KVV Zelzate: Darko Van Rie (46′ Robbe Trouvé), Benjamin De Bremme (46′ Bram Naert), Jules Flamant (46′ Emmanuel Annor), Pieter Grootaert (46′ Koby Van Acker), Kevin Kabera (46′ Simon Lanckman), Thomas Zwart (60′ Dario Beresole), Tibo Franki (46′ Floris Criel), Jens Vandenhende (46′ Preben Van Wesemael), Emmanuel-Koffi Nyarko (46′ Richard Antwi-Manu), Kyran Boete (46′ Bo de Kerf) en Hakim Boucheta (46′ Sami Djadi).

Doelpunten: 23′ Nyarko 1-0 en 56′ Deneef 1-1

KVV startte het snedigst al moest het wel opletten met de vlugge omschakeling bij de bezoekers. Halfweg de eerste helft bracht Nyarko KVV op voorsprong na een aarzeling in de bezoekende defensie. De Coninck trof voor Aalst de lat en ook Van Rie moest tot het uiterste gaan om de nul op het bord te houden. Met tien wissels bij de thuisploeg en negen bij Aalst aan de rust kreeg de tweede helft een gans ander gezicht. Aalst trof tot nog tweemaal het het doelhout en Trouvé zal het de trainersstaff moeilijk maken als ze een keuze wat betreft de doelman moeten maken. Deneef maakte kort na de rust de verdiende gelijkmaker, de oefenwedstrijd eindigde op een billijk gelijkspel.

“Ik heb hier nog iets af te werken”

Opvallend was het optreden van Hakim Boucheta. Deze bijna 32-jarige aanvaller die KVV in 2005 bij de wedstrijd op Elene-Grotenberge in de steek liet, krijgt een nieuwe kans. “Hij zal één maand meetrainen en de oefenduels meedoen, daarna beslist de club wat er gebeurt”, klinkt het bij de sportieve cel.