Radio ZRO

KVV pakte nieuwe oefenoverwinning

KVV Zelzate - Voorde/Appelterre

KVV heeft een nieuwe overwinning vast in het tussenseizoen. Tegen het één reeks lager spelende Voorde/Appelterre werd het 3-0. Twee van de eigen jeugdproducten scoorden de laatste twee doelpunten. Volgende week zaterdag oefent groen/wit opnieuw.

Met uitzondering van enkele gekwetsten traden zaterdagnamiddag zeventien spelers aan tegen Voorde/Appelterre, de nummer zeven van derde amateur. Zeker in de eerste helft was het overwicht duidelijk al gingen beide ploegen rusten bij ‘maar’ 1-0 door een doelpunt van Richard Antwi-Manu. Na de rust dreven de jonkies de score op: op het uur mocht Joachim Van de Velde de voorsprong verdubbelen na een mistasten van bezoekend doelman De Jonge en drie minuten voor affluiten kopte Lauden Decorte een voorzet van Nicolas Van Buyten via de grond in doel.

KVV speelde met (alfabetisch): Richard Antwi-Manu, Kyran Boete, Roy Broeckaert, Floris Criel, Benjamin De Bremme, Lauden Decorte, Stijn Cools-Ceuppens, Pieter Grootaert, Kevin Kabera, Simon Lanckman, Ennio Martens, Robbe Trouvé, Nicolas Van Buyten, Sander Van Cauwenberg, Jens Vandenhende, Joachim Van de Velde en Darko Van Rie.
Doelpunten: 7′ Richard Antwi-Manu 1-0, 61′ Joachim Van de Velde 2-0 en 87′ Lauden Decorte 3-0.

Volgende zaterdag volgt een nieuwe oefenwedstrijd: om 19.00 uur trekken de groenhemden naar Sint-Niklaas, ook uit derde amateurklasse.