Radio ZRO

Meer en meer zon

Vandaag, maandag 20 juni, start met veel bewolking doch het blijft droog. In de loop van de voormiddag komen er meer en meer opklaringen opzetten en na de middag kan de zon weer in volle glorie gaan schijnen. De temperatuur zet een gestage opmars in om te eindigen op 21 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 21,4 graden. De noordwestelijke wind wordt matig.

Vorig jaar werd het na een nacht van 16,1 graden overdag 22,8 graden en bleef het droog.

Komende nacht gaat onbewolkt verlopen en wordt het met 8 graden een frisse nacht. De zwakke noordelijke wind zoekt langzaam het oosten op.

Dinsdag gaat vrij zonnig verlopen en zal de zon slechts licht gehinderd worden door hoge wolkensluiers. Met 24 graden en een zwakke tot matige noordoostelijke wind wordt het zeer aangenaam weer.

Woensdag wordt het met 25 graden zomers weer en blijft de zon de hoofdrol spelen.

Donderdag gaat het weer langzaam veranderen. In de loop van de dag komen er steeds meer wolken van uit het zuiden opzetten en in de late namiddag en in de nacht naar vrijdag toe groeit de kans op regen- en onweersbuien. Met 28 graden wordt het zwoele dag.

Vrijdag tot en met volgende week maandag wordt het zeer onstabiel en mogen we ons alle dagen aan regen en onweer verwachten. Tussen de buien door zal de zon haar ondergeschikte rol moeten spelen. Vrijdag en zaterdag haalt de temperatuur nog de 25 graden om daarna terug te vallen naar 20 graden.

Daarna volgt tot en met maandag 04 juli een periode waarin de kans op normaal zomerweer groter is dan op hoog zomerweer. De kans op een onweersbui blijft aanwezig. Een aangename marktdag gewenst.

Categorieën

Archieven