nieuwe pedagogisch directeur voor Sint Laurens

maandag ontving Sint-Laurens Secundair Onderwijs Zelzate-Wachtebeke haar nieuwe pedagogisch directeur.

Mevrouw Lieve Hemelaer zal samen met de leerlingenbegeleiding en de leerkrachten zorgen voor de begeleiding van leerlingen tijdens hun schooltraject zodat ze hun talenten voluit kunnen ontplooien. Ze zal helpen bij het ondersteunen van het schoolbeleid en het uitwerken van het opvoedingplan van de Broeders van Liefde.

Lieve Hemelaer studeerde af als maatschappelijk assistent en criminologe. Ze volgde ook de lerarenopleiding. Haar ervaringen situeren zich in de justitiële sector en de bijzondere jeugdzorg. Ze werkte twaalf jaar als leerkracht gedragswetenschappen.

“Ik kijk er naar uit om vanuit mijn ervaringen, samen met alle collega’s en leerlingen, op weg te gaan om de school verder uit te bouwen en er een aangename leer- en werksfeer te creëren”.

Samen met algemeen directeur Gert Naessens en technische directeur Eric Van Gught vormt zij het nieuwe directieteam. Zij zijn klaar voor de vele onderwijsvernieuwingen en willen zich met veel enthousiasme op lange termijn inzetten voor blijvend kwalitatief onderwijs in Zelzate en Wachtebeke.