Radio ZRO

Overwegend droog.

Vandaag, woensdag 05 januari, zien we een afwisseling van soms brede opklaringen en bewolkte periodes. De kans op een bui is klein tot in de late namiddag. De temperatuur loopt op naar 6 graden daar waar we vandaag normaal recht hebben op 5,7 graden. De vrij krachtige zuidwestelijke wind ruimt naar het noordwesten en neemt langzaam in kracht af.

Vorig jaar werd het na een nacht van 2 graden overdag 3,3 graden en viel er 0,8 mm regen.

Komende nacht wisselen opklaringen en wolken elkaar af en kan de temperatuur dalen naar 1 graad. Hierdoor kunnen er bij opklaringen gladde plekken gevormd worden door opvriezing van natte weggedeeltes. De noordwestelijke wind wordt overwegend zwak.

Donderdag blijft het droog tot de avond. Overdag is er een afwisseling van zon en wolken. Na zonsondergang neemt de bewolking toe en tegen middernacht aan begint het dan te regenen. Met 5 graden moeten we tevreden zijn bij een het zuidwesten krimpende wind.

Vrijdag regent het lange tijd vooraleer het van uit het westen droger wordt, al blijft een winterse bui mogelijk. Met 4 graden wordt het een waterkoude dag.

Zaterdag krijgen we veel regen als een nieuwe storing over onze streek trekt. Het blijft met 6 graden vrij fris.

Zondag vallen er nog enkele buitjes doch gaan de droge periodes overheersen bij 6 graden. .

Maandag en dinsdag worden regenachtige doch zachtere dagen met gemiddeld 8 graden.

Vanaf woensdag wordt het tot het midden van de maand droog en daalt de temperatuur naar gemiddeld 5 graden. De kans op lichte nachtvorst wordt groter.


Een veilige en rustige woensdag gewenst.

Categorieën

Archieven