Radio ZRO

Overwegend grijs.

Vandaag, woensdag 15 september, wordt het een overwegend grijze en droge dag. In de namiddag worden enkele opklaringen mogelijk. Met 20 graden wordt het iets warmer dan de 19,3 graden waarop we vandaag normaal recht hebben. De wind ruimt naar het noordwesten en wordt zwak tot matig.

Vorig jaar werd het na een nacht van 13,4 graden overdag tropisch warm met 33,7 graden en bleef het droog.

Komende nacht wordt sterk nevelig en kunnen er zich mistbanken vormen tijdens enkele opklaringen. De temperatuur zakt naar 12 graden bij een zwakke noordwestelijke wind.

Donderdag komen er meer en meer opklaringen. Met 20 graden houdt de temperatuur het voor gezien. De wind blijft zwak tot matig uit het noordwesten waaien.

Vrijdag en zaterdag worden droge dagen. Zondag tot en met dinsdag stijgt de kans op een enkele bui. Met gemiddeld 20 graden worden het geen onaardige dagen.

Daarna breekt, tot het einde van de maand, een overwegend droge periode aan. De wind zal meer en meer uit oostelijke richtingen gaan waaien. De temperatuur zal dan evolueren van 19 graden in het begin naar 17 graden op het einde van de maand. De nachten gaan uiteindelijk een stuk kouder worden dan heden het geval is.

Een fijne en veilige woensdag gewenst.