Radio ZRO

Overzicht: hier kunnen jongeren terecht om hun hart te luchten

Corona begint zwaar in te hakken op iedereen en ook op onze ‘youngsters’. De Zelzaatse jeugddienst, jeugdopbouwwerk en Travak staan daarom ter beschikking van de jeugd, ook wanneer het even tegenzit. Jongeren kunnen steeds even binnenspringen in het ZET-gebouw, Vredekaai 2a, wanneer het moeilijk gaat of wanneer de nood er is om uit ‘hun kot te komen.’ maar wie is wie? Wij geven je alvast een overzicht.

Wie is wie?

“Ik sta steeds klaar voor een babbel! Kom gerust eens langs of ik hoop jou eens tegen te komen in de straten en op de pleintjes van Zelzate. Je kan steeds bij mij terecht als je zorgen hebt of als je gewoon even wil ontspannen.”

Jeugdopbouwwerkster Jana – Uit De Marge VZW

“Bij ons ben je welkom met al je vragen! Maar heb je er specifiek eentje rondom (studenten)werk, dan zit je bij ons goed! In ons travakatelier op woensdag maken we coole projectjes met hout en andere materialen. Niets te doen? Kom dan zeker eens af!”

 Opbouwwerkers Fien en Odiel – Samenlevingsopbouw

“Ik ben een brugfiguur tussen alle kinderen en jongeren en het gemeente, en tevens een luisterend oor voor al jullie vragen. Ik probeer te helpen waar nodig!”

Jeugdconsulent Matthias – Jeugddienst