Prijsuitreiking ‘Dag van de Klant’-winkelzoektocht in Zelzate

In de kanaalgemeente was de Dag van de Klant zaterdag 26 september een feestelijke gebeurtenis. Voor de winkelzoektocht, waaraan niet minder 24 handelszaken hun medewerking verleenden, kwamen meer dan driehonderd deelnemingsformulieren binnen. Een onverhoopt succes, geen wonder: deelnemen was eenvoudig, gratis en bovendien maakte men kans op één van de zeven aankoopbons met een totaal van 1150 euro, verdeeld over 1 x € 250, 2 x € 200, 2 x € 150 en 2 x € 100.

Op de stemmige prijsuitreiking in ‘De Nieuwe Gaumont’ bedankte UNIZO-voorzitter Katrien Hyde haar collega’s zelfstandige handelaars voor hun enthousiaste inzet en uiteraard de bezoekers van het handelscentrum voor hun massale deelname. “De Dag van de klant is en blijft een begrip in de gemeente,” zei Katrien Hyde vervolgens. “Als we met de winkeliers iets organiseren, kunnen we steeds op veel respons rekenen van onze klanten uit Zelzate en de regio.”

De aankoopbons van 100 euro gingen naar Mauro Colarco en Kathleen Droesbeke, Delaila De Beuf en Bea Bobelyn ontvingen er elk één van 150 euro, Merel Rademaker en Leo Cams gingen er met één van 200 euro huiswaarts en Noémi Cornant kwam als hoofdwinnaar uit de bus, zij mag in totaal 250 euro besteden.

VdeB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *