Programma’s

Heb je genoeg van de blabla, spelletjes en duizenden commercials op de grote radiozenders? Probeer ons dan eens! Radio ZRO ontvang je op de regionale frequentie van het Meetjesland en de Gentse kanaalzone: 106.2FM. In het weekend luister je naar radioprogramma’s die door tal van vrijwilligers gemaakt worden.

PAUL GOYVAERTS
Op zaterdag tussen 11.00u en 13.00u met ‘Weekspiegel’. Hij brengt een overzicht van de regionale actualiteit die de voorbije week, tussen de programma’s door, in de uitzending kwam.

WILLY DE GROFF
Willy staat in voor de actualiteitenprogramma’s bij ZRO. Op zondagmorgen tussen 9.00u en 11.00u brengt Willy reportages uit de wijde regio, in en rond Zelzate.

GEERT MEIRE
Geert hoor je op geregelde tijdstippen met diverse thematische radioprogramma’s. Hij staat tevens in als reporter op diverse evenementen die ZRO ondersteunt.

KEVIN DE DECKER
Kevin De Decker trekt iedere vrijdag het weekend in gang. Tussen 18.00u en 20.00u gaat neemt hij vluchtig de regio-actualiteit door. De vrijdagavond bij ZRO was nog nooit zo plezant!

LUC DE SMET
Luc De Smet is onze nieuwste radiostem bij Radio ZRO. Hij is te horen op zaterdagmiddag tussen 15.00u en 18.00u.

KAN JIJ PRATEN ALS GEEN ANDER?
Bij Radio ZRO staan de deuren open voor nieuw talent! Kom ons vrijwilligersteam versterken als radiomedewerker. Je bent een geboren radiomaker en weet onze luisteraars te entertainen. Kan jij niet wachten om bij de radio uit de regio te werken? Stuur je motivatie naar talent@zro.be.