Radio ZRO

Regen

Vandaag, zondag 26 maart, staat tot laat in de namiddag in het teken van regen. Tegen zonsondergang aan volgen er dan buien afgewisseld met opklaringen. De wind draait vandaag van zuidoost over oost naar het noorden om te eindigen in het noordwesten. Hij wordt over het algemeen zwak tot matig. Met 7 graden wordt het een frisse dag zeker daar we vandaag normaal recht hebben op 11,3 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 3,4 graden overdag 18,8 graden en bleef het droog.

Komende nacht gaan de opklaringen overheersen al wordt naar zonsopkomst toe de kans op een winters getinte bui groot. De temperatuur zakt naar 2 graden bij een naar matig toenemende noordwestelijke wind.

Maandag gaan opklaringen en wolkenvelden elkaar aflossen. In de voormiddag is er kans op een enkele bui van regen gemengd met natte sneeuw of een hagelbui. De noordwestelijke wind neemt toe van matig naar vrij krachtig en de temperatuur houdt het voor bekeken bij 7 graden.

Dinsdag wordt dan de droogste dag van de week met vrij veel zon. Naar de avond toe neemt de bewolking echter terug toe als voorbode voor de komst van regenzones de dagen nadien. De tempreratuur loopt op naar 9 graden en de wind krimpt naar het zuidwesten.

Woensdag tot en met volgend weekend wordt het een komen en gaan van regenzones gevolgd door buien. Tussen de buien door krijgen we de zon af en toe te zien. De temperatuur loopt woensdag tot en met vrijdag op naar 15 graden om daarna terug te vallen naar gemiddeld 11 graden.

Daarna wordt tot en met zondag 09 april de weersverwachting onzeker. Voorlopig mag aangenomen worden dat de kans op wisselvallig weer even groot wordt dan op droog weer. De temperatuur gaat vermoedelijk rond de 12 graden schommelen.

Een mooie en gezellige zondag gewenst en laat ons hopen dat de derby tussen KVV en Lokeren-Temse rustig en sportief mag verlopen.

Categorieën

Archieven