Radio ZRO

Regen na de middag

Vandaag, maandag 21 november, start met een afwisseling van opklaringen en velden lage bewolking. Nadien neemt de bewolking langzaam toe en gaat het tegen zonsondergang een aantal uren regenen. Bij een matige zuidwestelijke en later zuidoostelijke wind wordt het 8 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 8,8 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 8,3 graden overdag 10,4 graden en viel er 4,8 mm regen.

Komende nacht blijven er vrij veel lage wolken hangen en stijgt de kans op een enkele bui in het tweede deel van de nacht. De temperatuur daalt naar 5 graden en de zuidoostelijke wind neemt toe naar matig.

Dinsdag worden korte opklaringen in de voormiddag al snel verdreven door een toename van de bewolking. In de namiddag volgt dan een buiige regenzone. Bij een matige zuidwestelijke wind wordt het 8 graden.

Van woensdag tot en met volgende week maandag volgt dan een sterk wisselvallige periode. Alle dagen trekt er een regenzone over gevolgd door buien. Het wordt een zeer zachte periode waarin de temperatuur stijgt naar gemiddeld 11 graden. Alle dagen staat er een goed voelbare zuidwestelijke wind.

Daarna volgt tot en met maandag 05 december een periode waarin het weer alle kanten op kan. De kans op verderzetting van het wisselvallige weer met een temperatuur rond normaal van 6 graden is even groot als de kans op droog maar koud winterweer en lagere temperaturen.

Afwachten is dus de boodschap.

Een gezellige marktdag gewenst.

Categorieën

Archieven