Radio ZRO

Rustig herfstweer

Vandaag, woensdag 21 september, wordt een rustige herfstdag. De zon moet af en toe enkele stapelwolken naast haar dulden. Er komt weinig of geen wind te staan en de temperatuur loopt op naar 17 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 19,9 graden. In de zon gaat het heerlijk aanvoelen.

Vorig jaar werd het na een nacht van 6,1 graden overdag 19,3 graden en bleef het droog.

Komende nacht gaat vrijwel wolkeloos verlopen en daardoor daalt de temperatuur naar 6 graden. De kans op nevel en mist wordt groter dan de afgelopen nacht. En de wind blijft een afwezige factor.

Donderdag wordt vrij zonnig en wordt de zon af en toe wat gehinderd door hoge wolkensluiers. De temperatuur wint een graadje en stijgt naar 18 graden.

Vrijdag zet het droge en vrij zonnige weer zich verder al gaat de bewolking wel toenemen in de late namiddag. Dit is dan de voorbode van de regen in de nacht naar zaterdag toe. Met 19 graden benaderen we de normale temperatuur.

Zaterdag kan er nog een buitje vallen terwijl zondag droog gaat verkopen. De temperatuur schommelt op beide dagen rond de 18 graden.

Tot het einde van de maand volgt dan een koele en wisselvallige periode met dagelijks kans op wat regen of buien. De temperatuur van 17 graden op maandag valt dan terug naar gemiddeld 15 graden.

Vanaf aanvang oktober vermindert de kans op neerslag en stijgt de temperatuur naar gemiddeld 17 graden. Dus van een nazomertje is nog steeds geen sprake.

Een mooie en gezellige woensdag gewenst.

Categorieën

Archieven