Radio ZRO

Saar De Storme krijgt 100.000e prik in Vaccinatiecentrum Hoge Wal

In Vaccinatiecentrum Hoge Wal werd de 100.000e prik gezet. De eer ging naar Saar De Storme (12) uit Lembeke, die haar tweede vaccin kwam halen. Saar kreeg als verrassing het gezelschapsspel ‘De Slimste Mens ter Wereld’ mee naar huis. “Ik heb niet getwijfeld om mij te laten vaccineren!”, klinkt het bij de tiener, “Alleen zo kan ik weer afspreken met vrienden zonder mondmasker”.

Geslaagde vaccinatiecampagne

De 100.000e prik staat symbool voor de geslaagde vaccinatiecampagne in het vaccinatiecentrum. Meer dan 91% van de 12+’ers van Assenede, Evergem, Kaprijke en Zelzate is volledig gevaccineerd. Dat is een heel hoog aantal.

De burgemeesters bedanken elke inwoner die een prik liet zetten, om langs te komen. Dat heel wat coronamaatregelen nu op de schop kunnen, is te danken aan de grote vaccinatiebereidheid in Vlaanderen.

“Een grote dankjewel ook aan alle vrijwilligers en medewerkers die sinds februari hun beste beentje voorzetten om van het vaccinatiecentrum een succes te maken,” klinkt het in koor.  “Zonder hen zou dit niet gelukt zijn.”