Radio ZRO

The Bar-berShop is verhuisd

Na bijna zes jaar op de Grote Markt huisvest The Bar-bershop zich op een andere plaats. De verhuis was voorzien voor 1 juli maar de werken vorderden goed.

Sinds 23 mei zit The Bar-bershop op het Pierets-de Colvenaerplein. Negen jaar na het sluiten van de laatste herenkapper, kapsalon Luc in de Kerkstraat, en bijna zes jaar na zijn opening op de Grote Markt zit Navajo Van Audenaerde nu gesetteld tegenover de Immotheker. “Het verschil met een herenkapper is dat er geschoren wordt op de oude manier: met kwast, open mes en warme doeken”, zegt de ondertussen 28-jarige barbier.

“Normaal zouden we 1 juli verhuizen maar aangezien de werken sneller klaar waren dan voorzien hebben we van het lange weekend gebruik gemaakt om te verhuizen’, zegt Navajo trots in zijn nieuwe shop.

“Alles blijft hetzelfde, het reserveringssysteem en de gemaakte afspraken blijven bestaan, enkel zitten we nu driehonderd meter verder”, lezen we op zijn Facebookpagina. Navajo genoot zijn opleiding in het Ten Doorn instituut in Eeklo. Tijdens het laatste jaar van zijn opleiding liep hij stage in in Lochristi en op De Katte. Daarna ging hij in Eeklo aan de slag bij een bestaande barbier maar in 2017 kriebelde het te veel om een eigen zaak te starten, een topzaak blijkt zes jaar later.

Categorieën

Archieven