Radio ZRO

Vaccinatiecentrum Hoge Wal is klaar voor eerste vaccinatie

Het vaccinatiecentrum achter Sportcentrum Hoge Wal is in een recordtempo uitgebouwd. Dit door een unieke samenwerking tussen heel wat lokale bedrijven en de gemeentelijke diensten van Assenede, Evergem, Kaprijke en Zelzate. Vaccinatiecentrum Hoge Wal is klaar om te starten met de vaccinaties voor meer dan 40 000 inwoners.

Gemeente Evergem stelde zich met volle overtuiging kandidaat en is trots dat de Vlaamse regering Vaccinatiecentrum Hoge Wal koos als 1 van de 95 vaccinatiecentra. Het is belangrijk dat de inwoners van onze gemeente op een vertrouwde plaats gevaccineerd kunnen worden. En dat de inwoners van Assenede, Zelzate en Kaprijke dichtbij hun eigen woonplaats een spuitje kunnen krijgen.

Callcenter
De gemeenten Assenede, Evergem, Kaprijke en Zelzate richten ook een callcenter op. Wie met vragen zit over de vaccinaties in Vaccinatiecentrum Hoge Wal kan vanaf maandag 15 februari bellen naar het nummer T 09 269 76 50. Het callcenter wordt bemand door vier medewerkers en is ingericht in de oude raadzaal van Administratief Centrum Ertvelde. Je kan het callcenter bereiken van maandag tot vrijdag, van 8.30 uur tot 16.30 uur.