Radio ZRO

Winnaars Maand van de Markt te Zelzate

Onlangs mocht Isabel Dellaert (Vooruit), schepen van lokale economie, de prijzen van de ‘Maand van de Markt’ uitdelen aan de gelukkige winnaars. Om het lokaal winkelen te stimuleren organiseerde de marktcommissie, in samenwerking met de provincie Oost-Vlaanderen, de Maand van de Markt.

“Uit niet minder dan 4000 deelnamekaarten werden 7 winnaars geloot,” zegt schepen van lokale economie Isabel Dellaert.  

Marie-Anne Van Kerkhove uit Zelzate en het echtpaar Debyser-Delhaye uit Assenede showen hun nieuwe fiets, geschonken door Fietsen Geirnaert en Tweewielershop Werner. Aline Mussche, Mireille Criel, Lucien Rottier, Marie-Jeanne Van Hyfte en Peggy Pieters kregen een Zelzaatse kadobon van € 25 (de eerste vier uit Zelzate, de laatste uit Boekhoute).

Schepen Isabel Dellaert blikt tevreden terug op deze geslaagde ‘Maand van de Markt’: “Zelzate blijft een echte marktgemeente. Dat bewijst het succes van dit soort acties. Bovendien is winkelen in open lucht meer dan ooit een belangrijke troef voor onze markt. Ik wil onze marktkramers, de adviesraad economie, de provincie Oost-Vlaanderen, Unizo en de gemeentediensten danken om van deze actie een succes te maken.”

Categorieën

Archieven