Radio ZRO

Wisselend bewolkt.

Vandaag, maandag 11 oktober, wordt het wisselend bewolkt en bestaat de kans op een enkele lichte bui. Bij een zwakke en later matige noordwestelijke wind stijgt de temperatuur naar 15 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 16,2 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 5,3 graden overdag 13,7 graden en regende het 11,4 mm.

Komende nacht worden in het eerste deel van de nacht de opklaringen breder. In het tweede deel neemt de bewolking toe en tegen het opgaan van de zon gaat het regenen. Met 9 graden wordt het minder fris dan de afgelopen nachten en de noordwestelijke wind wordt matig.

Dinsdag wordt een dag om snel te vergeten. De regen gaat over in buien waarbij zelfs onweer mogelijk wordt. De matige noordwestelijke wind houdt de temperatuur beperkt tot 14 graden.


Woensdag tot en met vrijdag wordt het licht wisselvallig met alle dagen kans op een bui. Met gemiddeld 14 graden blijft het iets te fris voor de tijd van het jaar.

Komend weekend zou droog verlopen bij 13 graden en af en toe wat zon. Begin volgende week start dan een sterk wisselvallige periode met alle dagen kans op regen of buien. Stijgt de temperatuur de eerste dagen naar gemiddeld 15 graden dan valt hij daarna terug naar gemiddeld 13 graden. De kans op vorst aan de grond wordt vanaf het midden van volgende week langzaam aan groter.

Een gezellige marktdag gewenst.