Radio ZRO

Wisselend bewolkt.

Vandaag, dinsdag 11 januari, krijgen we een dag met veel hoge bewolking. De zon kan af en toe eens piepen tussen de wolken door. In de loop van de namiddag echter gaat de bewolking het heft terug in handen nemen doch blijft het vooralsnog droog. De temperatuur loopt op naar 4 graden of iets onder de normale temperatuur van 6,2 graden waarop we vandaag recht hebben. De zuidelijke wind blijft een ganse dag zwak.

Vorig jaar werd het na een nacht van 2,8 graden overdag 7,4 graden en viel er 4,4 mm regen.

Komende nacht trekt er een verzwakt regengebied over dat ons alleen wat lichte motregen gaat bezorgen. De zuidelijke wind ruimt na de doortocht van de storing naar het noordwesten en blijft zwak. De temperatuur daalt naar 2 graden.

Woensdag tot en met het weekend gaan de dagen overwegend grijs verlopen. Een paar schaarse opklaringen zijn echter niet uitgesloten. De temperatuur gaat schommelen rond de 4 graden. De kans op lichte nachtvorst is alleen aanwezig zo er ’s nachts enkele opklaringen voorkomen.

Tot en met 25 januari zet het overwegend grijze weer zich verder. De neerslagkans blijft klein. De temperatuur gaat de ganse periode schommelen rond de normale waarde voor januari, zijnde rond de 5 à 6 graden.

De winter blijft zich ondertussen in het oosten van Europa uitleven en heeft nog steeds geen interesse in onze kontreien.

Een veilige en rustige dinsdag gewenst.

Categorieën

Archieven