Radio ZRO

Wisselend bewolkt en een enkele bui.

Vandaag, woensdag 13 oktober, krijgen we een ganse dag een afwisseling van zonnige en bewolkte periodes. Is er voor de middag nog kans op een licht buitje, dan wordt het na de middag zo goed als droog. De temperatuur houdt het voor gezien bij 14 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 16,2 graden. De noordwestelijke wind neemt in de loop van de dag toe van matig naar vrij krachtig.

Vorig jaar werd het na een nacht van 9,2 graden overdag 11,7 graden en viel er 1,2 mm regen.

Komende nacht gaan de wolken overheersen en stijgt de kans op wat lichte regen of motregen tegen het opkomen van de zon. Bij een zwakke zuidwestelijke tot westelijke wind daalt de temperatuur naar 8 graden.

Donderdag komt de zon meer aan bod en blijft het zo goed als droog. Bij een overwegend matige zuidwest tot westelijke wind wordt het 16 graden.

Vrijdag trekt een regenzone over en blijft de temperatuur beperkt tot 14 graden bij een matige westelijke wind.

Het weekend gaat droog verlopen met een gemiddelde temperatuur van 14 graden.

Vanaf maandag tot bijna het einde van oktober start dan een sterk wisselvallige periode. De temperatuur loopt de eerste dagen op naar 17 graden om daarna te dalen naar gemiddeld 13 graden. Wel bestaat er af en toe kans op veel wind.

Een aangename woensdag gewenst maar houdt er a.u.b. rekening mee dat het COVID-19 monster nog altijd aanwezig is in onze streek.