Radio ZRO

Wisselend bewolkt en een enkele bui.

Vandaag, dinsdag 26 oktober, start met een brede opklaring doch deze zal al vrij vlug plaats moeten maken voor wolkenvelden. Een ganse dag gaan bewolkte periodes afwisselen met wat opklaringen waarbij er deze voormiddag nog een bui kan vallen. Na de middag wordt het zo goed als droog. De zuidwestelijke wind wordt een ganse dag matig. De temperatuur loopt op naar 14 graden of meer dan de 13,8 graden waarop we vandaag normaal recht hebben.

Vorig jaar werd het na een nacht van 8,6 graden overdag 13 graden en bleef het droog.

Komende nacht gaat de bewolking overheersen met kans op wat lichte motregen bij 12 graden en een matige zuidwestelijke wind.

Woensdag blijft het lange tijd bewolkt doch in de loop van de dag gaat de zon meer en meer doorbreken. Met 15 graden  en een matige zuidwestelijke wind wordt het een zachte dag.

Donderdag en vrijdag gaat de zon meer en meer overheersen en wordt het met gemiddeld 16 graden nog zachter. De wind krimpt verder naar het zuiden en blijft matig.

Vanaf zaterdag start dan een wisselvallige periode met alle dagen kans op regen of enkele buien. Het weekend blijft zacht met gemiddeld 15 graden terwijl er vanaf maandag een verval komt op de temperatuur. Vanaf het midden van volgende week halen we nog gemiddeld de 10 graden en zelfs lager vanaf het einde van de eerste week van november. De kans op lichte nachtvorst en vorst aan de grond neemt toe.

Een aangename dinsdag gewenst doch houdt het veilig.