Radio ZRO

Zeer zonnig

Vandaag, woensdag 08 februari, gaat zeer zonnig verlopen bij een naar 6 graden oplopende temperatuur. Normaal hebben we vandaag recht op 8 graden. Er gaat een zwakke zuidoostelijke wind waaien.

Vorig jaar werd het na een nacht van 7,4 graden overdag 12,2 graden en viel er 1,9 mm regen.

Komende nacht start onbewolkt doch in de loop van de nacht schuift er van uit westen hoge bewolking over onze streek. Hierdoor zal de temperatuur niet lager zakken dan – 2 graden.

Donderdag neemt de bewolking verder toe en kan er soms wat heel lichte motregen vallen. De neerslaghoeveelheid wordt te verwaarlozen. De wind is ondertussen naar het zuidwesten gedraaid en wordt matig. De temperatuur blijft steken op 5 graden.

In de nacht naar vrijdag toe kan er mist gevormd worden. Vrijdag verdwijnt snel en overdag komen er dan steeds meer opklaringen opzetten bij 7 graden en een matige westelijke wind.

Het weekend gaat overwegend grijs verlopen doch enkele schuchtere opklaringen blijven mogelijk. De temperatuur gaat rond de 9 graden schommelen.

Daarna volgt tot en met woensdag 22 februari een vrij zachte periode waarin de kans op droog weer even groot wordt als op wisselvallig weer. De temperatuur blijft op een gemiddeld niveau van 9 graden en van nachtvorst is er helemaal geen sprake.

Een gezellige woensdag gewenst

Categorieën

Archieven