Radio ZRO

Zon en stapelwolken.

Vandaag, maandag 13 september, starten we met veel zon en wat hoge wolkensluiers. De buiten de bebouwde komt gevormde mistbanken gaan in de voormiddag verdwijnen. Er gaan zich onschuldige stapelwolken vormen die de zon af en toe wat gaan hinderen. Met 21 graden overstijgen we de 19,4 graden waarop we vandaag normaal recht hebben. De oostelijke wind blijft een ganse dag zwak.

Vorig jaar werd het na een nacht van 12,6 graden overdag 24,3 graden en bleef het droog.

Komende nacht overheersen de opklaringen en wordt het sterk nevelig. De temperatuur daalt naar omstreeks 10 graden bij een zwakke tot matige zuidoostelijke wind.

Dinsdag start nog zonnig en gaat de bewolking toenemen, gevolgd door periodes van regen en buien. Of het daarbij tot onweer komt is nog onzeker. De temperatuur stijgt naar 22 graden en de wind draait naar het zuiden en wordt matig.

Is er woensdag nog een bui mogelijk dan krijgen we donderdag en vrijdag droge dagen. Zon en wolken gaan elkaar afwisselen bij een gemiddelde temperatuur van 21 graden.

Komend weekend mogen we ons aan enkele buien verwachten bij 21 graden. Daarna start dan een periode van overwegend droog weer die kan aanhouden tot het einde van de maand. De temperatuur zakt dan langzaam naar 18 graden. Een veilige en gezellige maandag gewenst