Radio ZRO

Zonnig.

Vandaag, zaterdag 09 oktober, moet de zon de tijdens de ochtenduren gevormde mist en nevel langzaam oplossen. Daarna volgt een zonnige dag waarin de temperatuur stijgt naar een zachte 17 graden. Normaal hebben we vandaag recht op 16,6 graden. De noordoostelijke wind blijft een ganse dag zwak.

Vorig jaar werd het na een nacht van 9,3 graden overdag 15,3 graden en viel er 0,9 mm regen.

Komende nacht kan er onder een sterrenklare hemel terug nevel en mist gevormd worden. Het wordt windstil en de temperatuur zakt naar 5 graden.

Zondagmorgen wordt het, na het oplossen van de eventuele mist en nevel, minder zonnig dan vandaag. In de loop van de dag komt er van uit het noordwesten bewolking opzetten. Deze wordt dik genoeg om ons in de nacht naar maandag toe lichte regen te bezorgen. De temperatuur loopt op naar 16 graden en de wind wakkert aan naar matig uit het noordwesten.

Vanaf maandag zijn we dan vertrokken voor een licht wisselvallige periode. Deze kan aanhouden tot het begin van de laatste week van oktober. Bijna alle dagen is er kans op wat lichte regen of een zwakke regenzone. De temperatuur daalt van 15 graden op maandag naar gemiddeld een kille 13 graden de dagen daarop.

Het mooie en zachte herfstweer gaat ons dus volgende week verlaten.

Een aangename en gezellige zaterdag gewenst.