Radio ZRO

Zonnig.

Vandaag, maandag 22 november, wordt een zonovergoten dag. Of er wolken vanaf de Noordzee ons kunnen bereiken is hoogst twijfelachtig. De temperatuur loopt op naar 7 graden en dat is iets minder dan de 8,8 graden waarop we vandaag normaal recht hebben. Een matige schrale noordoostelijke wind gaat het voor het gevoel een stuk kouder doen aanvoelen.

Vorig jaar werd het na een nacht van 8,1 graden overdag 10,6 graden en viel er 2,3 mm regen.

Komende nacht blijft het in eerste instantie sterrenklaar en kan de temperatuur dalen tot iets onder het vriespunt. Naar de ochtend toe kan er lage bewolking vanaf de Noordzee ons bereiken. De wind wordt zwak en veranderlijk.

Dinsdag gaat de bewolking terug overheersen en is een lichte bui niet uitgesloten. Met 8 graden benaderen we de normale temperatuur voor 23 november. De noordoostelijke wind wordt doorgaans matig.

Woensdag tot en met vrijdag worden kille grijze dagen. Het worden overwegend droge dagen waarbij een spatje motregen echter niet uit te sluiten is. Met 6 graden is het aan de frisse kant.

Het weekend gaat sterk wisselvallig verlopen met regen en of winterse buien tijdens de nacht. Met gemiddeld 5 graden en iets lager in de intense neerslag wordt het vrij koud.

Daarna blijft het tot het einde van de eerste week van december zeer wisselvallig met alle dagen neerslag. De temperatuur blijft steken op gemiddeld 6 à 7 graden.

Een aangename en rustige maandag gewenst.