Radio ZRO

Zonnig

Vandaag, dinsdag 07 februari, start zonnig en zal zeer zonnig eindigen. Ten oosten van onze regio heeft zich dichte aanvriezende mist gevormd en de kans bestaat dat dit mistgebied ons nog voor het opkomen van de zon gaat bereiken. De zon zal echter al sterk genoeg zijn om de eventueel opkomende mist in de loop van de voormiddag weg te branden. Bij een zwakke en meestal veranderlijke wind wordt het vandaag 6 graden en normaal hebben we vandaag recht op 7,3 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 3,5 graden overdag 8,3 graden en bleef het droog.

Komende nacht daalt de temperatuur naar – 4 graden en kan er zich dichte aanvriezende mist vormen.

Woensdag wordt, na het verdrijven van de mist, een zeer zonnige dag waarin de temperatuur terug oploopt naar 6 graden bij een zwakke zuidoostelijke wind.

Na een koude nacht blijft het donderdag nog zeer zonnig tot rond het middaguur. Daarna neemt de bewolking toe en komt een zeer zwakke storing uitsterven boven onze regio. Van regen is er echter geen sprake. De temperatuur blijft steken op 5 graden.

Vrijdag tot en met komend weekend moet de zon tijdelijk het onderspit delven en krijgt ze tijdens het weekend geen kans om zich te laten zien. De temperatuur loopt op van 6 op vrijdag naar gemiddeld 8 graden tijdens het weekend.

Daarna volgt tot en met dinsdag 21 februari een meer wisselvallige periode waarin de dagen met regen gaan overheersen op volledig droge dagen. De temperatuur gaat de ganse periode rond de 9 graden schommelen.

Winterse toestanden blijven voorbehouden aan noordelijke en oostelijke landen.

Een rustige dinsdag gewenst.

Categorieën

Archieven