Radio ZRO

Slide
OK Google... Luister Radio ZRO.

Gebruik je stem om ZRO aan te zetten op je smartspeaker. Of klik op de knop hieronder om digitaal te luisteren via jouw pc, tablet of smartphone.

Beluister ZRO vanaf nu online, waar ter wereld!
Gebruik je stem om ZRO aan te zetten op je smartspeaker: "Oké Google, luister Radio ZRO".
Of klik op de knop hieronder om digitaal te luisteren via jouw pc, tablet of smartphone.

Slide
Wie wil scoren,
laat van zich horen!

Kan jouw zaak of evenement een duwtje in de rug gebruiken? ZRO helpt je er graag bij! Ontdek onze advertentiemogelijkheden.

Slide
Brug open,
brug dicht?

Jaan Internet Solutions en Radio ZRO bieden u een gratis app aan over de brugstatus. Download de Zelzatebrug Live App nu!

Jaan Internet Solutions en Radio ZRO bieden u een gratis app aan over de brugstatus. Deze app biedt meer dan de situatie van de brug in realtime. Deze wordt tevens aangevuld met het ZRO-regionieuws en details over de activiteit op het kanaal.

previous arrow
next arrow

Laatste regionieuws

Enkele buien.

Vandaag, donderdag 20 januari, gaan droge periodes afwisselen met zwaar bewolkte periodes waarin enkele buien voorkomen. De buien vallen overwegend als regen, al is wat hagel of zijn enkele natte sneeuwvlokken niet...

Lichte regen.

Vandaag, woensdag 19 januari, verblijven we deze voormiddag onder een dik wolkendeken doch blijft het droog. In de loop van de namiddag trekt er van uit het noordwesten een verzwakte regenzone over. Deze wordt gevolgd...