Radio ZRO

Slide
OK Google... Luister Radio ZRO.

Gebruik je stem om ZRO aan te zetten op je smartspeaker. Of klik op de knop hieronder om digitaal te luisteren via jouw pc, tablet of smartphone.

Beluister ZRO vanaf nu online, waar ter wereld!
Gebruik je stem om ZRO aan te zetten op je smartspeaker: "Oké Google, luister Radio ZRO".
Of klik op de knop hieronder om digitaal te luisteren via jouw pc, tablet of smartphone.

Slide
Wie wil scoren,
laat van zich horen!

Kan jouw zaak of evenement een duwtje in de rug gebruiken? ZRO helpt je er graag bij! Ontdek onze advertentiemogelijkheden.

Slide
Brug open,
brug dicht?

Jaan Internet Solutions en Radio ZRO bieden u een gratis app aan over de brugstatus. Download de Zelzatebrug Live App nu!

Jaan Internet Solutions en Radio ZRO bieden u een gratis app aan over de brugstatus. Deze app biedt meer dan de situatie van de brug in realtime. Deze wordt tevens aangevuld met het ZRO-regionieuws en details over de activiteit op het kanaal.

previous arrow
next arrow

Laatste regionieuws

Rustig nazomerweer.

Vandaag, zondag 19 september, wordt een rustige nazomerdag. Enkele hoge wolkensluiers en tijdelijk wat stapelwolken kunnen de zon enigszins hinderen. Met 22 graden wordt het terug veel warmer dan de 19,5 graden waarop...

Zon en wolken.

Vandaag, zaterdag 18 september, krijgen we na het oplossen van de nevel een vrij zonnige dag. In de loop van de dag krijgen we stapelwolken en enkele hoge wolkensluiers. De zon zal echter de hoofdrol spelen. Met 22...