Radio ZRO

Slide
OK Google... Luister Radio ZRO.

Gebruik je stem om ZRO aan te zetten op je smartspeaker. Of klik op de knop hieronder om digitaal te luisteren via jouw pc, tablet of smartphone.

Beluister ZRO vanaf nu online, waar ter wereld!
Gebruik je stem om ZRO aan te zetten op je smartspeaker: "Oké Google, luister Radio ZRO".
Of klik op de knop hieronder om digitaal te luisteren via jouw pc, tablet of smartphone.

Slide
Wie wil scoren,
laat van zich horen!

Kan jouw zaak of evenement een duwtje in de rug gebruiken? ZRO helpt je er graag bij! Ontdek onze advertentiemogelijkheden.

Slide
Brug open,
brug dicht?

Jaan Internet Solutions en Radio ZRO bieden u een gratis app aan over de brugstatus. Download de Zelzatebrug Live App nu!

Jaan Internet Solutions en Radio ZRO bieden u een gratis app aan over de brugstatus. Deze app biedt meer dan de situatie van de brug in realtime. Deze wordt tevens aangevuld met het ZRO-regionieuws en details over de activiteit op het kanaal.

previous arrow
next arrow

Laatste regionieuws

Regen.

Vandaag, vrijdag 26 november, start droog met veel hoge bewolking. Omstreeks het middaguur bereikt ons van uit het westen een intens neerslaggebied. Dit wordt dan in de late namiddag gevolgd door enkele hevige buien...

Regen voor de middag en opklaringen na de middag.

Vandaag, donderdag 25 november, krijgen we in de voormiddag een zwakke regenzone op bezoek. Deze wordt daarna gevolgd door opklaringen waarbij echter een bui nog steeds tot de mogelijkheden behoort. De temperatuur loopt...