Radio ZRO

Slide
OK Google... Luister Radio ZRO.

Gebruik je stem om ZRO aan te zetten op je smartspeaker. Of klik op de knop hieronder om digitaal te luisteren via jouw pc, tablet of smartphone.

Beluister ZRO vanaf nu online, waar ter wereld!
Gebruik je stem om ZRO aan te zetten op je smartspeaker: "Oké Google, luister Radio ZRO".
Of klik op de knop hieronder om digitaal te luisteren via jouw pc, tablet of smartphone.

Slide
Wie wil scoren,
laat van zich horen!

Kan jouw zaak of evenement een duwtje in de rug gebruiken? ZRO helpt je er graag bij! Ontdek onze advertentiemogelijkheden.

Slide
Brug open,
brug dicht?

Jaan Internet Solutions en Radio ZRO bieden u een gratis app aan over de brugstatus. Download de Zelzatebrug Live App nu!

Jaan Internet Solutions en Radio ZRO bieden u een gratis app aan over de brugstatus. Deze app biedt meer dan de situatie van de brug in realtime. Deze wordt tevens aangevuld met het ZRO-regionieuws en details over de activiteit op het kanaal.

previous arrow
next arrow

Laatste regionieuws

Zonnig en zacht najaarsweer.

Vandaag, donderdag 28 oktober, wordt een zonovergoten najaarsdag. Bij een matige zuidelijke wind loopt de temperatuur op naar 16 graden of een stuk hoger dan de 13,7 graden waarop we vandaag normaal recht hebben. Vorig...

Wisselend bewolkt en een enkele bui.

Vandaag, dinsdag 26 oktober, start met een brede opklaring doch deze zal al vrij vlug plaats moeten maken voor wolkenvelden. Een ganse dag gaan bewolkte periodes afwisselen met wat opklaringen waarbij er deze voormiddag...