Radio ZRO

Reclame

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Heeft u een speciale actie die u snel onder de aandacht wilt brengen? Wilt u meer mensen naar uw website leiden? Onze luisteraars kunnen uw klanten worden. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren!

WAAROM JOUW SPOT BIJ ZRO?

ZRO ontvang je via twee FM-frequenties in de buurt: in Zelzate via 106.2 en in Gent via 107.3. Lokale verankering en muziek staan bij ons centraal. Onze regionale focus onderstrepen we dagdagelijks met het brengen van regionale informatie, waarbij mensen uit onze buurt aan het woord komen.

ECHT UIT JOUW REGIO

Deze slogan proberen we dagelijks waar te maken. Een vijftiental ZRO-vrijwilligers zorgen ervoor dat het regionale karakter weerklinkt op de radio.

HITS & CLASSICS

Bij ons hoort u een vlotte mix van 5 decennia hits, van de jaren ’70 tot nu. ZRO is daardoor breed toegankelijk en melodieus.

BRUGSTATUS VIA RDS & APP

Brug open, brug dicht? Hou de RDS in zicht! Radio ZRO toont de status van de Zelzate brug op het display van uw radiotoestel en voortaan ook via de Zelzatebrug Live App.


HOE GAAN WE TE WERK?

STRATEGIE

Jij wil kabaal maken over je zaak? Prima, dan bekijken we samen de juiste strategie om je doelen te bereiken, binnen je budget. We hebben het niet alleen over de inhoud van de campagne maar ook over de duurtijd ervan.

BRAINSTORM

In deze fase gaan we één en ander neerpennen hoe de radiospot gaat klinken. De boodschap moet in ieders hoofd blijven hangen, dus we denken samen na over een heldere, grappige of opvallende tekst. De spot moet vanzelfsprekend de juiste gevoelens opwekken voor jouw merk.

PRODUCTIEHUIS

Is het idee voor de radiospot helemaal gerijpt? Dan kan de tekst vertrekken naar het productiehuis. Je hebt vooraf zelfs de keuze uit een veertigtal mannen- en vrouwenstemmen die jouw commercial kunnen inlezen. Het productiehuis zorgt ervoor dat je spot van de eerste tot de laatste seconde perfect in de oren klinkt.

UITZENDING

Wanneer het productiehuis na enkele werkdagen de radiospot heeft afgewerkt, wordt de radiospot ingepland in de uitzendingen. Vooraf ontvang je een preview van de spot, een schema met de precieze uitzendbeurten en een heldere factuur.


Enkele tevreden klanten

Autoparts Plus Coppens

“We zijn heel tevreden over de manier waarop ZRO onze zaak in het gehoor brengt. De campagnes werken erg doeltreffend. We geven 9,5/10 als we de respons met een score mogen uitdrukken!”, zegt Diederik Coppens van Autoparts Plus Coppens uit Wachtebeke.


De Bokx-Wijffels Juwelier

“Er is steeds een perfecte samenwerking tussen ZRO en de ondernemers in de kanaalzone”, vertelt Catharina De Bokx van Juwelier De Bokx-Wijffels uit Sas Van Gent.


Sint-Jan-Baptist – psychiatrisch centrum

“Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk. Geregeld hoorden we de spot passeren op de werkvloer. We hopen in de toekomst nog met jullie te kunnen samenwerken!”, zegt Sam De Windt, communicatiemedewerker bij PC Sint-Jan Baptist uit Zelzate.