Radio ZRO

Vandaag, donderdag 18 augustus, start met dichte mist. Na het optrekken van de mist krijgen we een afwisseling van zonnige momenten en wat stapelwolken. De kans op een bui is eerder klein. De temperatuur loopt op naar een zomerse 25 graden en dat is ongeveer de normale temperatuur van 24,6 graden waarop we vandaag recht hebben. De zwakke tot matige noordelijke wind krimpt naar het noordwesten en neemt af naar zwak.

Vorig jaar werd het na een nacht van 15,5 graden overdag 19,5 graden en viel er 0,2 mm regen.

Komende nacht kan er terug mist gevormd worden en daalt de temperatuur naar 16 graden bij een zwakke zuidwestelijke wind.

Vrijdag trekt er in de loop van de dag een regenzone of enkele buien van uit het westen over onze streek. Hierbij is ook onweer mogelijk. De temperatuur blijft steken op 24 graden bij een matige west tot zuidwestelijke wind.

Het weekend gaat droog verlopen met meer en meer zon. De temperatuur blijft met 24 graden op een aangenaam niveau.

Krijgen we maandag nog een regenzone op bezoek dan gaat volgende week verder droog verlopen en wordt het zeer zonnig. Moeten we maandag nog tevreden zijn met 22 graden dan veert de temperatuur snel op naar zomerse waarden. Op woensdag en donderdag wordt zelfs 28 graden mogelijk.

Vanaf volgend weekend echter neemt de kans op wisselvallig weer terug toe en daalt de temperatuur naar een aangename 23 graden. Deze periode kan aanhouden tot en met donderdag 01 september.

Geniet van een rustige en vrij zonnige donderdag.

Categorieën

Archieven