Radio ZRO

Vandaag, maandag 26 september, start grijs. Uit de zware bewolking gaat het in de loop van de voormiddag regenen waarbij de regen tijdelijk intens kan worden. Na de middag wordt het een korte tijd droog met enkele opklaringen al worden die al snel gevolgd door pittige buien. De temperatuur loopt op naar 14 graden en normaal hebben we vandaag recht op 18,6 graden. De zuidwestelijke wind ruimt in de loop van de dag naar het westen om na zonsondergang te eindigen in het noordwesten. De wind neemt toe van matig naar vrij krachtig en krachtig tijdens de buien.

Vorig jaar werd het na een nacht van 13 graden overdag 23,3 graden en bleef het droog.

Komende nacht trekken er vanaf de Noordzee talrijke pittige buien over onze streek. Hierbij wordt onweer mogelijk. Bij een vrij krachtige noordwestelijke wind daalt de temperatuur naar 8 graden.

Dinsdag wordt een zeer buiige dag en kunnen de buien nog steeds een onweerachtig karakter vertonen. De noordwestelijke wind wordt soms vrij krachtig en het wordt bepaald koel met slechts 12 graden.

Woensdag tot en met zondag volgen regenzones en intense buien elkaar op. Naar zondag toe neemt de intensiteit en het aantal buien wel snel af. De temperatuur schommelt tot en met donderdag rond de 14 graden om daarna te stijgen naar gemiddeld 17 graden.

Tot en met maandag 10 oktober wordt daarna de kans op bijna volledig droog weer groter dan de kans op verderzetting van het wisselvallige weer. De temperatuur valt dan terug naar gemiddeld 16 graden of de normale temperatuur voor de eerste dagen van oktober.

Een aangename maandag gewenst en vergeet de paraplu niet als u een bezoek brengt aan de wekelijkse maandagmarkt.

Categorieën

Archieven