Radio ZRO

Dinos veroveren het Zelzaats park

Voor de liefhebbers van voorhistorische monsters is er binnenkort de gelegenheid om oog in oog komen te staan met tal van dinosaurussen uit allerlei continenten. Voor het eerst is deze tentoonstelling in Zelzate en is daarbij kortelings te bewonderen in het Zelzatepark – Franz Wittoucklaan aan de Westkade.

Het gaat hier om een parcours tussen monsters waar de bezoekers 65 miljoen jaren terug in de tijd worden meegenomen.Deze levensechte 3D replica’s zijn minutieus vervaardigd door de Amerikaanse firma’s dewelke ook instaan voor de griezelige looks van de angstaanjagende dieren die men in de talrijke horrorfilms kan bewonderen. In dit unieke tijdelijke museum staan niet minder dan 50 dinosaurussen en animatrix-figuren tentoongesteld op het terrein. Een unieke belevenis voor groot en klein waarbij men zowel spelletjes kan doen met sommige dino’s of op schattenjacht kan gaan.

Een attractie voor de hele familie, waarbij men op een aangename wijze meegenomen wordt in een tijdscapsule naar een voorhistorische wereld. Men kan daarbij ongestoord selfies nemen naast de dinosaurussen, of meedoen aan het verdienen van een Junior Paleontoloog-Diploma en de animaties met Triceratops of andere T. Rexen. De expo is vanaf 6 Juli tot 14 juli.

Categorieën

Archieven