Radio ZRO

Eurohal Zelzate het decor van kortfilm

Op zaterdag 1 mei is het zwembad gesloten voor het publiek, maar het kan zijn dat je er toch veel bedrijvigheid ziet. De inkomhal wordt namelijk omgetoverd tot een filmset. Filmstudent Gillis Cornelis van de Schools of Arts Gent zal er zijn kortfilm met als werktitel ‘Onderstroom’ opnemen. De kortfilm vertelt het verhaal van drie beste vrienden die graag willen gaan zwemmen in een subtropisch zwembad. Jammer genoeg heeft een van hen geen geld genoeg bij. Die vriend doet er alles aan om op eigen houtje toch binnen te geraken en zich met zijn vrienden te verenigen.

Gillis koos voor de inkomhal van de Eurohal omdat het ideaal is door de positionering van het loket, de snoepmachine en de inkompoortjes. Zaterdag zal er gefilmd worden met ongeveer 10 figuranten. De opnames verlopen volgens de strenge protocollen van de filmindustie.

Figuranten

Wil je deelnemen als figurant? Gillis is namelijk nog op zoek naar vijf figuranten voor zaterdag 1 mei. Je leeftijd maakt niet uit, het is wel handig als je in Zelzate woont!

Je kan Gillis contacteren via 0478 41 75 65 of mail naar gillis.onderstroom@gmail.com.