Radio ZRO

Geslaagde repetitie voor spelersvoorstelling bij KVV

Thomas Zwart wordt gefeliciteerd door onder andere Sami Djadi.

KVV Zelzate heeft zijn eerste seizoensopdracht tot een goed einde gebracht. In een wedstrijd van vier keer een halfuur werd Elene-Grotenberge, die één reeks lager speelt, hard aangepakt. Komende zaterdag is er de spelersvoorstelling op het A-complex.

KVV lijkt zijn huiswerk voor het nieuwe seizoen af te hebben. Onder leiding van sportief manager Bernard Seghers en zijn assistent Gianni Van der Jeugd werden vijf nieuwelingen aangesloten: Bram Naert is een flankverdediger die overkomt van Zulte-Waregem, doelman Jarne Van Rijckeghem komt van KV Kortrijk, Koby Van Acker is een flankspeler die overkomt van FC Antwerp, Sami Djadi komt als middenvelder over van KSC Lokeren-Temse en Thomas Zwart is een rasechte goaltjesdief die van SK Lochristi komt.

Woensdag werden vier helften van een halfuur afgewerkt. Twee elftallen speelden elk een uur, doelman Darko Van Rie bleef aan de kant. Jules Flamant die in het begin van 2022 overkwam van Ronse opende de score in de vierde minuut, Thomas Zwart verdubbelde net voor het eerste halfuur, Kevin Kabera scoorde de 0-3 in de 38ste minuut, tien minuten later maakte ex-KVV’er Doran Mertens er 1-3 van voor de thuisploeg en net voor het uur lukte Richard Antwi-Manu de 1-4. In de derde en vierde helft zakte het niveau maar KVV bleef baas en Kyran Boete (1-5) en Emmanuel-Kofi Nyarko (1-6) legden de eindcijfers vast.

Morgen, donderdag, spelen de beloften om 19.30 uur uit bij SK Wachtebeke en zaterdag om 16.00 uur volgt dan de volgende voorbereidingswedstrijd tegen SC Eendracht Aalst. Aansluitend is er de spelersvoorstelling. Tussen de barbecuegangen door worden de KVV mannen en vrouwen voorgesteld, zijn er twee panelgesprekken onder leiding van journalist Kristof Vereecke en volgt er een dansavond met TS-Sounds. Een ticket voor de wedstrijd bedraagt tien euro.