Radio ZRO

KVV herpakt zich en wordt zesde in de stand

KVV Zelzate

KVV Zelzate pakte zijn negende overwinning en wipt zo over Merelbeke en Harelbeke naar de zesde plaats in de stand. In de derde periode is het medeleider na één wedstrijd.

KVV was een anderhalfuur lang de beste van Ronse. Nieuwkomer Kristof Verspeeten en Simon Lanckman misten nog in het openingskwartier maar op het halfuur trof Stijn Cools-Ceuppens wel raak na voorbereidend werk van Richard Antwi-Manu en opnieuw Lanckman. Roy Broeckaert en Nicolas Van Buyten konden de score niet verdubbelen zodat de rust met 1-0 werd bereikt al mogen we kans voor Gjoki niet onbenoemd laten.

KVV Zelzate: Darko Van Rie, Benjamin De Bremme (65’ Sander Van Cauwenberg), Stijn Cools-Ceuppens, Simon Lanckman, Ennio Martens, Nicolas Van Buyten, Tibo Franki (55’ Preben Van Wesemael), Kristof Verspeeten (65’ Kevin Kabera), Jens Vandenhende, Roy Broeckaert en Richard Antwi Manu.

Doelpunten: 27’ Stijn Cools-Ceuppens 1-0, 70’ en 83’ Richard Antwi-Manu 2-0 en 3-0

Gele kaarten: Gjoka

In de tweede helft had KVV ook nog eens de strakke wind in de rug waardoor het voortdurend op de bezoekende helft kampeerde. Eerst ging een schot van Benjamin De Bremme nog naast en kopte nogmaals Richard op een bezoeker, twintig minuten voor affluiten verdubbelde diezelfde Ghanees toch de score na mistasten van Rayhan. In de slotfase verlengde Antwi-Manu een verre inworp van Sander Van Cauwenberg.