Radio ZRO

KVV Zelzate viert uitgesteld kampioenenfeest

Begin 2020 stond KVV Zelzate met tien punten voor op de tweede in de rangschikking. Door het uitbreken van een wereldwijde pandemie werd de competitie geschorst en werd de voetbalclub uitgeroepen tot kampioen in de derde amateurklasse. Zelzate promoveerde naar de tweede afdeling maar mochten dit niet vieren.

Nu, vijftien maanden later, zal men het toch vieren want uitstel is geen afstel. Het zal wel worden gevierd volgens de dan geldende coronaregels.

Om 15 uur volgt een galawedstrijd tussen de huidige lichting KVV-spelers en een delegatie KVV’ers die nog actief zijn in het provinciaal of nationaal voetbal, om 17 uur volgt de spelersvoorstelling met een woordje van de voorzitter en van de manager en om 18.30 uur kunnen we aan tafel voor een heerlijke barbecue, bereid door keurslagerij De la Ruelle uit Zelzate.

Aansluitend kan er misschien een heel klein feestje gebouwd worden want… er is een gratis vat, en ZRO- DJ Kevin De Decker laat iedereen swingen. Inschrijven is verplicht te doen via deze link.