Radio ZRO

Mijn auto heeft stormschade opgelopen, wat nu? DPV Finance & Assurance adviseert

Het is niet elke dag mooi weer. De verwoestende beelden uit Pepinster waren daar recent een voorbeeld van. Op korte tijd raakten de mensen er hun hebben en houden kwijt. En nu volgt het getouwtrek met de verzekeraar wat er al dan niet wordt gedekt. 

Auto verzekeren tegen natuurkrachten

Niet alleen je woning, maar ook je wagen krijgt weergrillen te verduren. Schade die is aangericht door stormweer, vallende rotsen, grondverzakkingen of aardbevingen vallen niet binnen de standaard autoverzekering. Daarom adviseert DPV Finance & Assurance uit Bassevelde het nemen van een natuurverzekering, die een volledige dekking biedt tegen natuurkrachten.

Scherpe premie

“Dit kan voor een scherpe premie van 5 euro per maand, als aanvulling bij de verplichte verzekering”, legt DPV Finance & Assurance uit. “Bij schade hoeft u niet voor extra kosten op te draaien, want er moet geen vrijstelling betaald worden bij de erkende herstellers. Zij kunnen u zelfs een vervangwagen aanbieden.” De verzekering tegen natuurkrachten geldt in België en alle landen die op het verzekeringsbewijs zijn vermeld. DPV Finance & Assurance uit Bassevelde biedt u graag het juiste advies en een oplossing op uw maat: Dorp 13 in Bassevelde of via 09 373 82 56.

Categorieën

Archieven