Radio ZRO

Opklaringen gevolgd door regen

Vandaag, dinsdag 15 november, start met brede opklaringen doch in de loop van de voormiddag gaat de bewolking langzaam aan toenemen. Vanaf omstreeks 15.00 uur gaat het een drietal uren regenen. Daarna komen er van uit het westen terug opklaringen opzetten, eventueel nog afgewisseld met een licht buitje. Bij een matige zuidelijke wind stijgt de temperatuur naar 11 graden en normaal hebben we vandaag slechts recht op 9,9 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 3,9 graden overdag 7,8 graden en bleef het droog.

Komende nacht gaat droog verlopen en daalt de temperatuur naar 7 graden bij een matige zuidelijke wind.

Woensdag is er tot zonsondergang kans op een enkele bui. Na zonsondergang echter neemt de bewolking toe en gaat het in de nacht naar donderdag toe regenen. De temperatuur maakt halt bij 12 graden.

Donderdag en vrijdag gaan er regelmatig buien vallen waarvan sommige zelfs vergezeld kunnen gaan van onweer. Op beide dagen gaat er een goed voelbare zuidwestelijke tot westelijke wind waaien. De temperatuur van 12 graden op donderdag valt terug naar 10 graden op vrijdag.

Zaterdag wordt een betere dag met af en toe zon na een mistige start van de dag. Met 9 graden moeten we tevreden zijn.

Daarna volgt dan tot en met dinsdag 29 november een wisselvallige periode met dagelijks kans op regen of buien. De wind kan op sommige dagen flink uit de hoek komen. De temperatuur gaat gemiddeld rond de 8 graden schommelen met een uitschieter naar 10 graden midden volgende week.

De echte vroege winterkou houdt zich voorlopig koest in Scandinavië en Rusland en kan door de invloed van depressies niet naar ons doordringen.

Een rustige dinsdag gewenst.

Categorieën

Archieven