Radio ZRO

Toenemende bewolking

Vandaag, dinsdag 28 maart, start met veel zon al zal de hoge bewolking vrij snel roet in het eten gooien. Tot in de namiddag zal de zon nog door de dikker wordende hoge bewolking heen kunnen schijnen. Daarna wordt de bewolking dik genoeg om na zonsondergang enkele druppels los te laten. Bij een matige zuidelijke wind stijgt de temperatuur naar 10 graden en normaal hebben we vandaag recht op 11,3 graden.

Vorig jaar werd het na een nacht van 2 graden overdag 16,8 graden en bleef het droog.

Komende nacht kan het af en toe wat zeer licht regenen of motregenen bij een matige zuidwestelijke wind. De temperatuur daalt naar 6 graden.

Woensdag blijft het overwegend bewolkt maar droog. Pas laat in de namiddag verschijnen er enkele opklaringen van uit het westen. De temperatuur loopt op naar een zeer zachte 15 graden bij een matige zuidwestelijke wind.

Donderdag tot en met zaterdag gaan de hemelsluizen open. Spreken we donderdag en zaterdag over buien dan wordt het vrijdag een verregende dag. De temperatuur van 15 graden op donderdag en vrijdag valt terug naar 11 graden op zaterdag.

Zondag zou er voor de middag nog een buitje kunnen vallen doch wordt het daarna droog met meer en meer opklaringen. Met 10 graden blijft het aan de frisse kant.

Daarna volgt tot en met dinsdag 11 april een overwegend droge periode. De temperatuur gaat gemiddeld rond de 11 graden schommelen. De zon gaat de meeste dagen overheersen waardoor er uit de wind en in de zon af en toe een lentegevoel kan optreden.

Een mooie dinsdag gewenst.

Categorieën

Archieven